Kenelle olet tulossa ja miksi?  

-Haluan auttaa sinua voimaan paremmin-

Minä eli Anne Suvia  olen tehnyt ihmisen hyvinvoinnin eteen töitä jo vuodesta 2009. Olen luontaislääketieteen keskusliiton hyväksymä fytoterapeutti (kasvilääkintää)  sekä vyöhyketerapeutti. Intialainen ja kiinalainen lääketiede herättivät minussa valtavan kiinnostuksen pitkällä historiallaan ja kokonaisvaltaisella ajatuksella mielen, kehon ja elämäntavan liittymisestä toisiinsa vaivojen hoidossa. Siksi kouluttauduin vielä lisää eli akupunktiohoitajaksi, ayurvedahoitajaksi sekä aromaterapeutiksi. 

Liikunta on aina ollut osa arkea ja muurahaiset olisivat pöksyissä ja mielen infotulva olisi loiskuva, ellen kävelisi metsässä antaen luonnon hoitaa mieltä tai joogan ja liikkuvuusharjoittelun hoitavan kehoani pitäen kolotukset poissa.  Olen sertifikoitunut RYT-500 joogaopettajaksi (eli registered yoga teacher 500 tuntia) ja olen kansainvälisen joogaliiton hyväksymä joogaopettaja sekä exercisemasterin valmentama Mobility Circuit ohjaaja. Siinä samassa rytäkässä piti tietenkin valmistua mindfulness- ja meditaatio ohjaajaksi.  Nyt on  pää täynnä tietoa mitä niin mielelläni haluan jakaa!

Yrittäjyyden lisäksi olen lapsi- ja perhetyön sosionomi sekä neuropsykiatrinen valmentaja. Tästä koulutuksesta ja työstä on ollut paljon hyötyä ja olen oppinut katsomaan asioita myös toisesta perspektiivistä. Auttaminen ei ole vain minun vastuullani vaan sinä itse ja läheisesi ovat osa paranemisprosessia.  

Rakastan...

..kulkea Elias Lönnrotin jalanjäljissä, Arvostan suomalaista perinnettä ja taitoja liittyen tapoihin ja uskomuksiin. Mikään ei ole niin ihana kun antaa luonnon parantaa meitä. Ihailen sitkeää kansaamme. 

 ..auttaa ja neuvoa. Miksi pitäisin kaiken tiedon sisälläni? Minusta on ihanaa vetää retriittejä, kursseja ja koulutuksia, jossa voin oikeasti antaa uusia näkökulmia ja oivalluksia. Opin kyllä minäkin aina joitain uutta muilta. 

...tutkia ja lukea. Maailmalta tulee jatkuvasti uutta tutkimustietoa ja kokonaisvaltaisen hoidon suosio kasvaa koko ajan uusien tutkimusten valossa.