Hinnoittelu

10 kerran kortti 

85 €

5 kerran kortti 

60 €

Vip tunti 120 min 

sis. syvällisempää tietoa joogasta, tee- ja makuhetki sekä vaihtelevat teemat

kuten feetup jooga, liikkuvuusharjoittelua, akupainantaa joogaten yms. Min. neljä henkeä. 

30 €


Erikoistunnit, ryhmä 60 min / 75 min

Vinkkupunkkujooga, hevarijooga, kasarijooga, ysärijooga, parijooga, 

luontojooga, stressinpurkujooga, nepsyjooga, nivelten jooga, tasapainojooga

tuolijooga, discofiilisjooga,  restoratiivinen jooga, perhejooga. Yli kymmenen hengen ryhmä + 20 eur.   

 85 / 95 €

Yksilötunnit 60 min 

Ihan itsellesi vain! Tai voit kyllä ottaa yhden kaverin mukaan. En ole niin tarkka. Saat juuri sellaisen joogan millaisen itse haluat. Samoin autan sinua liikkeiden oikeanlaisessa tekemisessä sekä tsemppaamisessa! Tunnilla huomioidaan tasapaino, voiman käyttö, liikkuvuus sekä oikeat liikeradat. Ensimmäinen kerta 60 eur mutta mitä enemmän kertoja sitä edullisempi hinta!

 60 €

Koulutukset ja kurssit                                                                                           

Kurssipäivää tai -hetkeä voit viettää kokoustiloissamme Tortinmäessä tai voin tulla sovittuun paikkaan. Koulutukseni on ammattimaista, monen vuoden kokemuksen tulos, jossa kukaan ei haukottele, ei tylsisty vaan pidetään hauskaa, opitaan ja jaetaan kokemuksia. Koulutukseni pohjautuu tieteellisiin faktoihin ulkomailta ja Suomesta, perinnetietoon, omiin kokemuksiin sekä teidän toiveisiinne. 

alk. 150 €

Luontaishoidot

                                      -  jokainen ansaitsee hetken vain itselleen -

Aromaterapia hieronta 60 min / 90 min

Ensin valitsemme juuri sinulle sopivan luonnollisen ja aidon eteerisen öljyn. Hoidon vaikutus perustuu öljyjen sisältämien biokemiallisiin ainesosiin, jotka vaikuttavat hieronnan ja tuoksun  kautta kehoomme sitä harmonisoiden ja rentouttaen. Hieronnassa käsitellään koko selkä ja toiveiden mukaisesti kädet ja jalat. 

60/ 75 €

Kuumakivihieronta 60 min

Hieronnassa käytetään apuna ihania sileitä ja lämpimiä basalttikiviä, jolloin lihaskireydet häviävät nopeammin lämmön ja kiven sijainnin vaikutuksesta. Tämä on oma suosikkini. Olo on taivaallinen rentouttava hoidon jälkeen

60 €

Akupunktio 45 min

Teen akupunktiohoitoja erilaisiin stressioireisiin, kehon kiputiloihin, univaivoihin ja muihin kehon tasapainohäiriöihin. En hoida sairauksia. Akupunktiohoito on lempeä tuhansia vuosia vanha hoitomuoto, jolla viritellään kehosi epävireydet vaikuttamalla akupisteisiin meridiaaniradoilla. 

50 €

Intialainen päänhieronta 45 min  / 60 min

Tässä ikivanhassa lempeässä hoitomuodossa hierotaan hartioita, niskaa, kasvoja

ja päätä erilaisilla tekniikoilla. Hoito on ihanan rentouttavaa, ja auttaa tuomaan mieleesi rauhallisuutta. Samalla karkotetaan jumit. Pidemmässä hieronnassa käytetään myös päänahalle ja hiuksille sopivia öljyjä. 

45 / 55 €

Vartalon luxushoito 120 min

Nyt hoidetaan kehoa päästä varpaisiin. Jalkojen lämmikkeeksi ja puhdistukseen ihana yrttikylpy, jonka aikana aloitamme päänhieronnan. Seuraavaksi pääset nauttimaan aromaterapian tuomista hyödyistä jaloille, selälle, vatsalle ja käsille. Loppuun rentouttava kasvohieronta

95 €

Rentouttava hoito 90 min

Hoidon aikana käydään läpi juuri ne paikat, jotka tuovat jumitusta, ahdistusta tai kipua. Kehoa käsitellään painamalla akupisteitä ja avataan jännitykset vyöhyketerapian avulla. Loppuun rentouttava hierontatekniikka päästä varpaisiin


75 €